fbpx
GRIPP Logotyp
GRIPP Logotyp
a
M

Intense

Grand opening

Under augusti månad öppnade Intense upp sin nya anläggning på Sveavägen 98 i Stockholm. Intense erbjuder ett nytt träningskoncept där man erbjuder 40 min intervallpass med tränare som börjar var 10:e minut.

”Bli starkare och få mer energi på dina villkor—i ditt tempo, hur hårt och när du vill”. Det är ett spännande koncept och en fin satsning både på lokaler och inredning. Vi är glada att vi fått förtroendet via Winge Bygg att leverera delar av inredningen. 

Om projektet på Intense

Uppdragsgivare: Winge Bygg och Intense

Uppdrag
Uppmätning, konstruktion, projektledning, tillverkning och montage

Receptionsdisk, incheckningsstationer, tvättkorgar och vattenstationer som samtliga kläddes med kakel i olika former. Vi levererade även entréhylla med plats för förvaring, säljytor och storbildsskärm. Soffan med småbord och en fond i form av en ribbvägg skapar en trevlig miljö att mötas i både före och efter träningspasset.
Gymmet har fått en fantastisk start och medlemmarna är supernöjda med både träningskoncept och träningsmiljön. Här är några kommentarer: ”Just nu tycker jag det är helt fantastiskt med dagsljuset i lokalen! Den supereffektiva träningen och ljuset gör att jag känner mig mycket piggare! Och att gå när det passar mig, att kunna ändra mig, är perfekt för mig i mitt liv just nu” ”Jag har provat flera olika gym men aldrig riktigt hittat något som passar mig på alla plan. Äntligen har jag hittat ett ställe där det är svårt att hålla mig ifrån. Intense levererar med kompetens, kvalitet, prismässigt, läge och med en miljö som är både fräsch och uppiggande.

Vi på GRIPP tackar Winge och tack Intense för förtroendet att vara en del av er satsning.

GRIPP DESIGN

KONTAKTA OSS.

Varje projekt är unikt och spännande, inget är det andra likt och det är det vi är bra på. Vi har bred erfarenhet och är ert bollplank hela vägen från första idén till det färdiga resultatet.

Vi kan hålla i hela projekt och hjälpa er med bland annat design, konstruktion, produktion, projektledning, logistik, montage. Vi är mån om våra kunder och övervakar er order från början till slut.

Vår målsättning är att vi skall överträffa era förväntningar varje gång!