fbpx
GRIPP Logotyp
GRIPP Logotyp
a
M

Mcd Norge Nybyggnation

Inredningsentreprenader i Norge.

Före semestern var vi och monterade inredning i lobbyn på två restauranger i Norge. Tillsammans med Frier Bygg som ansvarat för renovering och byggnation, har vi på GRIPP stått för montaget av inredningen. I Sandvika Storcenter har konceptet Alphabet med gul accentfärg levererats och på Thorvald Meyers Gate det något stramare konceptet Geometry.

Koncepten Alphabet och Geometry skapades med tanke på enkelhet, glädje, anspråkslöshet och inte minst hållbarhet.

Om projektet på McDonalds Sandvika Storcenter och Thorvalds Meyers Gate i Norge

Uppdragsgivare: Food Folk Norge och franchisetagarna

Produktion
Montage av inredning

Naturliga material med en neutral dekor som tilltalar en bred publik samtidigt som grafiken överraskar och gör restauranginredningen extra spännande.
I båda restaurangerna satsar man även på McCafé, där det serveras kvalitetskaffe från Löfbergs Lila. Gästerna kommer bland annat kunna välja mellan Americano, Espresso, Latte, Cappuccino, Varm choklad, Chai Latte eller Te från Pukka. Dessutom erbjuds ett brett utbud av bakverk i form av bland annat macarons och tårtbitar.

Vi vill tacka för förtroendet från Food Folk Norge och Franchisetagarna samt tacka för ett fint samarbete med alla inblandade och då inte minst Frier Bygg.

GRIPP DESIGN

KONTAKTA OSS.

Varje projekt är unikt och spännande, inget är det andra likt och det är det vi är bra på. Vi har bred erfarenhet och är ert bollplank hela vägen från första idén till det färdiga resultatet.

Vi kan hålla i hela projekt och hjälpa er med bland annat design, konstruktion, produktion, projektledning, logistik, montage. Vi är mån om våra kunder och övervakar er order från början till slut.

Vår målsättning är att vi skall överträffa era förväntningar varje gång!